icre de crap cu ceapa verde

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
icre de crap cu ceapa verde

Ingrediente

  • 1 lingura cu icre de crap
  • citeva picaturi cu lamaie
  • citeva picaturi cu apa
  • 0,200 ml ulei
  • ceapa

Mod de preparare

Intr-un castron de portelan cu o lingura de lemn se amesteca icrele cu uleiul (se pune treptat).

Cand s-a intarit se mai adauga picaturi de apa si iar ulei pina se termina, se adauga dupa gust picaturile de lamaie si, daca va place, ceapa tocata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise