Intr-o cratita de 1L se pune apa impreuna cu 1/2 lingurita de sare si la primul clocot se adauga fulgii de fasole, amestecand pana cand se incorporeaza in lichid [ca 5 min.] si compozitia capata consistenta unei mamaligi mai vartoase.
Se ia de pe foc si, cand este rece, i se adauga treptat uleiul, ca la maioneza, si cateva picaturi de zeama de lamaie, batand mereu cu furculita, pana cand se albeste fasolea si devine spumoasa. Apoi se adauga sardelele cu o parte din uleiul lor. Cand sunt gata, se mai adauga sare si acreala dupa gust si, facultativ, se pune si putina ceapa rasa. Se orneaza cu masline si gogosari rosii. Se servesc ca aperitiv. POFTA BUNA!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii