autor:

Anonim

» » Aperitive

iepure cu ceapa

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, ceapa, suc de rosi, vin ,rosii, lamaie, cimbru,foi de dafin, piper, sare,, ienibahar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se rumeneste putin in ulei,apoi se sareaza,se adauga 50 ml de apa si se lasa sa fiarba acoperita.
Se da la cuptor cca o ora ,pana se inmoaie pe jumatate ,adaugandu-se apa .
Se adauga apoi ceapa taiata felii si se lasa sa fiarba,dupa care se adauga sucul de rosi , vinul, feliile de lamaie,foile de dafin, cimbru,condimente, si cca 200 ml de apa.Se fierbe in continuare iar cand toate sunt fierte se adauga usturoiul tocat marunt ,se sareaza si se acreste ,se lasa la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "iepure cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
IEPURE INABUSIT CU CEAPA

IEPURE INABUSIT CU CEAPA

Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece. (Se poate pune si in oala

13 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
IEPURE INABUSIT CU CEAPA

IEPURE INABUSIT CU CEAPA

Carnea se spala, se curata de pielite si se pune la fiert in apa rece (se poate pune si in oala subpresiune).Dupa

11 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
SALATA FOARTE PICANTA