autor:

Anonim

» » Aperitive

Iepure cu legume

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, ardei gras, morcovi, radacina de telina, ceapa, ulei, cimbru,vin rosu, coniac, pasta de tomate, patrunjel verde, foi de dafin, usturoi, masline, lamaie, otet, sange de iepure, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Iepurele se taie in bucati, se inabusa in ulei impreuna cu ceapa tocata marunt, ardei gras si 100 ml de apa. Se adauga pasta de tomate, sange de iepure, usturoi, apa fiarta si se continua fierberea timp de 40 min. Se adauga masline, piper si sare. Cand carnea e fiarta, se adauga vin si coniac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tocanita de legume cu carne de iepure

Tocanita de legume cu carne de iepure

Iepurele se portioneaza in 6 bucati, iar rinichii se taie pe jumatate de-a lungul. Se spala carnea,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Pulpe de iepure cu legume la cuptor

Spalam bine pulpele de iepure,le condimentam cu sare,boia dulce, rozmarin si le ungem cu putin ulei.Ceapa

2 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati