Ceapa se caleste un minut in ulei; se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca, dupa care se adauga sare si apa si se lasa sa fiarba, pana cand se inmoaie. Faina se freaca cu 250 ml de apa rece si se adauga in sos, lasandu-se sa fiarba cateva minute. Se ia de pe foc si se amesteca imediat cu smantana frecata cu 50 ml de apa, se sareaza si se adauga patrunjelul si piperul. Pentru culoare se incalzeste o lingura de ulei cu boia si se desarta in mancare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii