autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

iepure cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, ceapa, smantana, faina, ulei, piper, sare, boia de ardei dulce, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se caleste un minut in ulei; se adauga carnea si se lasa sa se rumeneasca, dupa care se adauga sare si apa si se lasa sa fiarba, pana cand se inmoaie. Faina se freaca cu 250 ml de apa rece si se adauga in sos, lasandu-se sa fiarba cateva minute. Se ia de pe foc si se amesteca imediat cu smantana frecata cu 50 ml de apa, se sareaza si se adauga patrunjelul si piperul. Pentru culoare se incalzeste o lingura de ulei cu boia si se desarta in mancare.
Daca ti-a placut reteta noastra "iepure cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Iepure cu vegetale si smantana

Iepure cu vegetale si smantana

Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc că m-a folosit tot de noul ajutor din familia

2 voturi    0 comentarii
2h 5 min
Slow Cooking
Cartofi In Crusta De Mustar

Cartofi In Crusta De Mustar

Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii

9 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de iepure
  • ceapa
  • smantana
  • faina
  • ulei
  • piper
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

2 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Chiftelute din dovlecei si branza