autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

iepure cu sos ragu

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, ulei, morcovi, patrunjel verde, telina radacina, ceapa, foi de dafin, piper, ienibahar, suc de rosii, lamaie, zahar, cimbru, sare, masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Zarzavatul si ceapa se calesc 2 min in 150 ml de ulei , apoi se sting cu 200 ml de apa fierbinte. Carnea feliata se asaza peste apa si se adauga faina frecata cu sucul de rosii rece, vinul, piperul, ienibaharul , cimbrul si feliile de lamaie.
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 2-3 linguri de apa fierbinte. Se lasa sa se topeasca , se amesteca cu sosul si se sareaza .
Se introduce la cuptor cca 10 min iar la sfarsit se adauga maslinele si se mai lasa la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "iepure cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cosulete din foietaj cu de toate

Cosulete din foietaj cu de toate

Intindem usor foaia de aluat, dezghetata complet si o taiem in patrate cam cat sa incapa in formele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Ciuperci de padure cu unt

Ciuperci de padure cu unt

Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Se spala ciupecile si se lasa sa se scurga bine de apa. Se aranjaza

3 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Barcute din ciuperci de post