autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

iepure cu sos ragu

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de iepure, ulei, morcovi, patrunjel verde, telina radacina, ceapa, foi de dafin, piper, ienibahar, suc de rosii, lamaie, zahar, cimbru, sare, masline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Zarzavatul si ceapa se calesc 2 min in 150 ml de ulei , apoi se sting cu 200 ml de apa fierbinte. Carnea feliata se asaza peste apa si se adauga faina frecata cu sucul de rosii rece, vinul, piperul, ienibaharul , cimbrul si feliile de lamaie.
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 2-3 linguri de apa fierbinte. Se lasa sa se topeasca , se amesteca cu sosul si se sareaza .
Se introduce la cuptor cca 10 min iar la sfarsit se adauga maslinele si se mai lasa la cuptor 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "iepure cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Aperitive cu avocado, ton si mozzarela

Aperitive cu avocado, ton si mozzarela

Se fierbe oul, se curata coaja si se lasa la racit. Se pun feliile de paine la prajit. Curatam

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
VINETE SI DOVLECEI PANE

VINETE SI DOVLECEI PANE

1.Prima varianta Vanata si dovlecelul se spala,se sterg bine,se indeparteaza capetele,apoi se taie

95 voturi    26 comentarii
2h
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Rulouri de vinete pane Rulouri de vinete pane

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lungimea vinetei cat se poate de subtire. Se presara cu sare si piper si se lasa sa se

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Pasta din fasole neagra