Zarzavatul si ceapa se calesc 2 min in 150 ml de ulei , apoi se sting cu 200 ml de apa fierbinte. Carnea feliata se asaza peste apa si se adauga faina frecata cu sucul de rosii rece, vinul, piperul, ienibaharul , cimbrul si feliile de lamaie.
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 2-3 linguri de apa fierbinte. Se lasa sa se topeasca , se amesteca cu sosul si se sareaza .
Se introduce la cuptor cca 10 min iar la sfarsit se adauga maslinele si se mai lasa la cuptor 20 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii