autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Aperitive

Inele de ceapa

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 iunie 2010

Ingrediente
2-3 cepe albe potrivite, 2 pahare de lapte, 4 linguri de faina, 2 oa, sare, piper, ½ litru de ulei, salata, boia

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

13 voturi

Mod de preparare

Cepele de taie in rondele potrivite, se desface fiecare cerculet, se sareaza, separat se pregateste amestecul din faina si lapte caldut, ouale se sparg se amesteca si se pune un praf de sare, dupa ce ouale sunt batute bine se incorporeaza in amestecul rezultat din lapte si faina.

Se pune ulei intr-o friteuza, trebuie sa fie prajite inele de ceapa in baie de ulei, se trec inele de ceapa prin amestecul rezultat care trebuie sa fie mai fluid, dupa care se pun in friteuza la prajit(uleiul trebuie sa fie incins). Se lasa maxim 3-4 minute dupa care se scot si se pun pe hartie absorbanta pentru a se-ndeparta surplusul de ulei.

Se ia o farfurie pe care se aseaza salata verde se orneaza cu boia de ardei frunzele de salata se aseaza inele de ceapa, si se poate servii. Un antreu rapid si gustos.


Pofta Buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata cu piept de pui picant si inele crocante de ceapa rosie

Salata cu piept de pui picant si inele crocante de ceapa rosie

Intai se gatesc inelele de ceapa si pieptul de pui. Tai ceapa rondele si separi inelele. Inelele

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate diverse
Inele de ceapa murate

Inele de ceapa murate

Otetul, apa, zaharul, sarea si scortisoara se pun la fiert si se aduc in punctul de fierbere dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Epure Mariana

    Epure Mariana (Chef de cuisine) , 19 iunie 2010

    foarte bune , votat cu 5 stelute!

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 18 iunie 2010

    O reteta interesanta care merita incercata. Cred ca inelele de ceapa ar putea fi servite si ca garnitura la unele preparate, eventual si la pireul de cartofi.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    Interesanta reteta!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Foarte gustoase si apetisante.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 iunie 2010

      Interesant, gustos si rapid!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Epure Mariana (Chef de cuisine)

foarte bune , votat cu 5 stelute!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de vinete