autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Inele de ceapa - in aluat cu bere

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
3 cesti faina, 2 oua, separate albusurile de galbenusuri, 1 ceasca de bere, 4 linguri unt, topit, 3 cepe mari taiate rondele mai groase si desfacute in inele, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas adinc se pun galbenusurile batute,berea untul si sarea si se bat bine. Se amesteca cu 2 cesti de faina amestecind bine.

Se lasa sa stea cam 30 min.

Separat se bat albusurile spuma si se amesteca cu compozitia de mai sus.

Fiecare inel de ceapa se da prin faina ramasa (1 ceasca) si se trec prin compozitie. Se prajesc pina devin aurii si se pun pe hirtie sa se absoarba uleiul pina se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa - in aluat cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de ciuperci

Mancare de ciuperci

Calesc ceapa, adaug ciupercile taiate feliute, las sa se caleasca impreuna, adaug o cescuta de apa,

10 voturi    1 comentariu
45 min
Retete vegetariene
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vanata pe lungime in 2 jumatati egale, dupa care se scobesc cu o lingura, lasand peretii

9 voturi    3 comentarii
50 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 3 cesti faina
  • 2 oua
  • separate albusurile de galbenusuri
  • 1 ceasca de bere
  • 4 linguri unt
  • topit
  • 3 cepe mari taiate rondele mai groase si desfacute in inele
  • sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ardei umpluti cu ciuperci