autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Inele de ceapa - in aluat cu bere

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
3 cesti faina, 2 oua, separate albusurile de galbenusuri, 1 ceasca de bere, 4 linguri unt, topit, 3 cepe mari taiate rondele mai groase si desfacute in inele, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas adinc se pun galbenusurile batute,berea untul si sarea si se bat bine. Se amesteca cu 2 cesti de faina amestecind bine.

Se lasa sa stea cam 30 min.

Separat se bat albusurile spuma si se amesteca cu compozitia de mai sus.

Fiecare inel de ceapa se da prin faina ramasa (1 ceasca) si se trec prin compozitie. Se prajesc pina devin aurii si se pun pe hirtie sa se absoarba uleiul pina se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa - in aluat cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de fasole verde

Mancare de fasole verde

Prima data se caleste ceapa, taiata marunt, peste care se adauga 3 linguri de ardei cu rosii (sau

13 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Pasul 1 Taiem cartofii in rondele groase de o jumatate de cm. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 3 cesti faina
  • 2 oua
  • separate albusurile de galbenusuri
  • 1 ceasca de bere
  • 4 linguri unt
  • topit
  • 3 cepe mari taiate rondele mai groase si desfacute in inele
  • sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Soia in crusta de pesmet si susan