Inele de ceapa - in aluat cu bere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 cesti faina
  • 2 oua, separate albusurile de galbenusuri
  • 1 ceasca de bere
  • 4 linguri unt, topit
  • 3 cepe mari taiate rondele mai groase si desfacute in inele
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-un vas adinc se pun galbenusurile batute,berea untul si sarea si se bat bine. Se amesteca cu 2 cesti de faina amestecind bine.

Se lasa sa stea cam 30 min.

Separat se bat albusurile spuma si se amesteca cu compozitia de mai sus.

Fiecare inel de ceapa se da prin faina ramasa (1 ceasca) si se trec prin compozitie. Se prajesc pina devin aurii si se pun pe hirtie sa se absoarba uleiul pina se servesc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise