autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Inele de ceapa - in aluat cu bere

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
3 cesti faina, 2 oua, separate albusurile de galbenusuri, 1 ceasca de bere, 4 linguri unt, topit, 3 cepe mari taiate rondele mai groase si desfacute in inele, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas adinc se pun galbenusurile batute,berea untul si sarea si se bat bine. Se amesteca cu 2 cesti de faina amestecind bine.

Se lasa sa stea cam 30 min.

Separat se bat albusurile spuma si se amesteca cu compozitia de mai sus.

Fiecare inel de ceapa se da prin faina ramasa (1 ceasca) si se trec prin compozitie. Se prajesc pina devin aurii si se pun pe hirtie sa se absoarba uleiul pina se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa - in aluat cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Salata de ciuperci cu maioneza de soia

Salata de ciuperci cu maioneza de soia

Ciupercile se clatesc si se lasa la scurs. Daca doriti le puteti taia marunt , dupa care se amesteca

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Palmieri cu rosii si oregano

Palmieri cu rosii si oregano

1. Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Rosiile deshidratate le scoatem din ulei

3 voturi    1 comentariu
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 3 cesti faina
  • 2 oua
  • separate albusurile de galbenusuri
  • 1 ceasca de bere
  • 4 linguri unt
  • topit
  • 3 cepe mari taiate rondele mai groase si desfacute in inele
  • sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor Se pun doua oale cu apa la fiert. Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul,

11 voturi    7 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Humus reţetă Humus reţetă

Nautul se tine 1 zi la inmuiat; Se fierbe in doua ape pana se inmoaie si poate fi zdrobit usor. Nautul fiert (sau din conserva) impreuna

15 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Snitele de soia