autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » , Aperitive, Retete vegetariene

Inele de ceapa - in aluat cu bere

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
3 cesti faina, 2 oua, separate albusurile de galbenusuri, 1 ceasca de bere, 4 linguri unt, topit, 3 cepe mari taiate rondele mai groase si desfacute in inele, sare, ulei pentru prajit

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas adinc se pun galbenusurile batute,berea untul si sarea si se bat bine. Se amesteca cu 2 cesti de faina amestecind bine.

Se lasa sa stea cam 30 min.

Separat se bat albusurile spuma si se amesteca cu compozitia de mai sus.

Fiecare inel de ceapa se da prin faina ramasa (1 ceasca) si se trec prin compozitie. Se prajesc pina devin aurii si se pun pe hirtie sa se absoarba uleiul pina se servesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa - in aluat cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Chec dietetic cu banane

Chec dietetic cu banane

Se pun nucile caju la hidratat, în apă cu o noapte inainte. A doua zi, aruncam apa și amestecăm

0 voturi    5 comentarii
1h
Retete vegetariene
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Se pun in robot toate ingredientele pentru blat, iar dupa ce a rezultat un aluat lipicios, se rastoarna

0 voturi    0 comentarii
4h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 3 cesti faina
  • 2 oua
  • separate albusurile de galbenusuri
  • 1 ceasca de bere
  • 4 linguri unt
  • topit
  • 3 cepe mari taiate rondele mai groase si desfacute in inele
  • sare
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
MANCARE DE CARTOFI DE POST