autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Inele umplute

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg covrigi sub forma de inele cu diametrul orificiului mai mare., 200 g carne de vitel, 100 g costita, 100 g ciuperci, 200 g faina de grau, o ceapa, 5 oua, condimente, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dai pe masina sau pe robot carnea,costita si ciuperile. Calesti ceapa, adaugi tocatura sa scada putin, condimentezi. Lasi sa se raceasca putin, adaugi 2 oua.
Covrigii-i treci pentru cateva secunde prin apa s-i lasi pe prosop,dupa care-i umplii cu tocatura pregatita. Treci prin faina si ou batut,(ca la snitel pane). Prajesti in ulei incins. Servesti la aperitiv fie calde cu salata,fie reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Am pregatit inele umplute dupa reteta prezentata, cu mici modificari. Mai simplu de facut si la fel de bune la gust. Am folosit carne de vitel si de porc in amestec, la care am adaugat un ou si condimente, fara ceapa si fara sa calesc,carnea.

  • 8 comentarii

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Simpatica reteta, dar tot nu am inteles cum umpli covrigii; si tare vreau s-o incerc.

  • Cely , 09 iunie 2009

    De fapt sunt inele,nu covrigi in forma de opt

  • Cely , 09 iunie 2009

    Valentina, umlutura o introduci in orificiul inelului, fara sa iasa din limitele covrigului

    • patronik

      patronik (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Este interesanta reteta, ma duc sa cumpar covrigi si o incerc.....revin cu rezultatele.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Este o reteta interesanta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Interesanta reteta,dar pe unde ii umpli?Banuiesc ca asezi compozitia deasupra covrigului,de jur imprejur...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Este vorba de covrigeii pe care-i gasim la punga, nu foarte mari (uscati).

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Este o reteta foarte interesanta. O voi incerca si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg covrigi sub forma de inele cu diametrul orificiului mai mare.
  • 200 g carne de vitel
  • 100 g costita
  • 100 g ciuperci
  • 200 g faina de grau
  • o ceapa
  • 5 oua
  • condimente
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

71 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

28 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Simpatica reteta, dar tot nu am inteles cum umpli covrigii; si tare vreau s-o incerc.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute cu susan