autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Inele umplute

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg covrigi sub forma de inele cu diametrul orificiului mai mare., 200 g carne de vitel, 100 g costita, 100 g ciuperci, 200 g faina de grau, o ceapa, 5 oua, condimente, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Dai pe masina sau pe robot carnea,costita si ciuperile. Calesti ceapa, adaugi tocatura sa scada putin, condimentezi. Lasi sa se raceasca putin, adaugi 2 oua.
Covrigii-i treci pentru cateva secunde prin apa s-i lasi pe prosop,dupa care-i umplii cu tocatura pregatita. Treci prin faina si ou batut,(ca la snitel pane). Prajesti in ulei incins. Servesti la aperitiv fie calde cu salata,fie reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inele umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

Spalam pieptul de pui. Il batem putin cu ciocanul pentru snitele. Il condimentam cu sare si piper,

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Drob de pasare

Drob de pasare

Se spala pipotele cu inimile si se pun la foc potivit in apa fierbinte.Se aduna spuma si cand sunt

45 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Am pregatit inele umplute dupa reteta prezentata, cu mici modificari. Mai simplu de facut si la fel de bune la gust. Am folosit carne de vitel si de porc in amestec, la care am adaugat un ou si condimente, fara ceapa si fara sa calesc,carnea.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Simpatica reteta, dar tot nu am inteles cum umpli covrigii; si tare vreau s-o incerc.

  • Fara foto

    Cely , 09 iunie 2009

    De fapt sunt inele,nu covrigi in forma de opt

  • Fara foto

    Cely , 09 iunie 2009

    Valentina, umlutura o introduci in orificiul inelului, fara sa iasa din limitele covrigului

    • patronik

      patronik (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

      Este interesanta reteta, ma duc sa cumpar covrigi si o incerc.....revin cu rezultatele.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Este o reteta interesanta.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

      Interesanta reteta,dar pe unde ii umpli?Banuiesc ca asezi compozitia deasupra covrigului,de jur imprejur...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Este vorba de covrigeii pe care-i gasim la punga, nu foarte mari (uscati).

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Este o reteta foarte interesanta. O voi incerca si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg covrigi sub forma de inele cu diametrul orificiului mai mare.
  • 200 g carne de vitel
  • 100 g costita
  • 100 g ciuperci
  • 200 g faina de grau
  • o ceapa
  • 5 oua
  • condimente
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Simpatica reteta, dar tot nu am inteles cum umpli covrigii; si tare vreau s-o incerc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pateuri cu crenvursti