Ingrediente
250 g. faina 1 lingurita praf de copt 125 g. unt moale/margarina Rama 1 ou 50 g. zahar pudra 1 plic zahar vanilat 1 praf de sare esenta de rom 2 linguri cacao 1 lingura frisca.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
Am pus in robotul de bucatarie faina cernuta cu praful de copt, untul (margarina) in fulgi, oul, zaharul pudra, zaharul vanilat si sarea. Le-am amestecat.
Aluatul obtinut l-am impartit in doua: o parte am framantat-o cu esenta de rom, iar cealalta jumatate cu cacao si frisca.
Cele doua aluaturi le-am invelit in folie si le-am dat la rece o ora.
Am modelat snurulete din cele doua aluaturi pe care le-am impletit (unul alb si negru) si am format inele.
Le-am presat putin si le-am dat la cuptor, in tava tapetata cu hartie de copt, 13-15 minute.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010
Superbe ineluse!!!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010
O bunatate.
Sidy (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010
Hmmmmmmmmmmm..............ce fain arata ! Cred ca sunt delicioase ! Eu fac cornulete asa in doua culori...
mac myra (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2010
Delicioase............
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010
Super,mmm.