Prima inghetata pe care am facut-o a fost cu capsuni,si..sincera sa fiu nu mi-a iesit asa cu imi doream;dar bineinteles,am invatat din greseli si asa am reusit o delicioasa inghetata de OREO.Va las si voua reteta,poate vreti sa o incercati.:)
Intr-un bol sau in paharul de la blender se adauga frisca,laptele si zaharul.Se amesteca bine pana se topeste zaharul.Se adauga mascarpone si se bate bine cu mixerul pana devine o crema omogena.Se acopera bolul cu film transparent si se da la congelator,timp de o ora.Biscuitii se sfarama,nu foarte marunt,cat sa ramana cateva bucatele mai intregi.Dupa ce a trecut ora de congelator,se scoate inghetata,se amesteca usor cu o spatula,sau o lingura de lemn pana se sparg si se uniformizeaza cristalele de gheata care s-au format.Se adauga biscuiti si se amesteca bine.Se acopera cu film si se din nou la congelator pana se congeleaza complet.Inainte de servire se scoate cu 10-15 min inainte(mie imi place mai cremoasa:)) si se serveste cu...imaginatia voastra:sirop de ciocolata,caramel,biscuiti,bombonele....Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii