Inghetata cu pepene galben

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Inghetata cu pepene galben

Ingrediente

  • 1 litru frisca vegetala
  • 1 pepene galben mare
  • 4 linguri miere de albine
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 1 lingura whiskey
  • 200 gr miez de nuca coapta

Mod de preparare

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute.

Intr-un vas se pune miezul de la pepenele galben, mierea, miezul de nuca coapta si zdrobita, ciocolata bucati, whiskey-ul si se paseaza, nu este necesar sa fie foarte pasat, pot sa ramana si mici bucatele de pepene. Se adauga frisca, se omogenizeaza cu o paleta de sus in sus, apoi se pune vasul la congelator pentru circa doua ore.

Din cand in cand, mai scoatem vasul si mai amestecam inghetata sa nu se produca aschii de gheata.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac

Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.

Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise