Inghetata cu petale de trandafiri

Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Inghetata cu petale de trandafiri

Ingrediente

  • 1 cutie frisca vegetala,1000 ml
  • 500 gr petale de trandafiri ( pentru 1 kg.este necesar 125 flori de trandafiri+ 1 kg.zahar+ 1 plic sare de lamaie,frecate bine cu cel putin o zi inainte de a fi folosite).

Mod de preparare

Se pune la robot frisca lichida si se mixeaza pret de cateva minute, nu foarte mult, cam 3 minute si frisca lichida devine o frisca foarte consistenta, se adauga petalele de trandafiri si se omogenizeaza compozitia, dupa care se da la congelator pentru cateva ore; din cand in cand se scoate bolul in care este pusa si se mai amesteca usor sa nu faca ace de gheata.

Se serveste cu putin sirop de la petalele de trandafiri.

Sa aveti pofta, dragilor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci