autor:

Fara foto

» » , Inghetate, Retete de post

Inghetata de piersici (de post)

Autor: ANDREEA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANDREEA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 noiembrie 2012

Ingrediente
1kg de piersici, 1 ceasca de zahar, 1 pachetel de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata si se taie in felii piersicile. Se pun in blender impreuna cu zaharul si vanilia si se zdrobesc pana devin pasta. Se rastoarna pasta in forma de inghetata si se pune in congelator. Cand este pe jumatate inghetata se pune din nou in blender, se amesteca bine, se toarna in forma de inghetata si se lasa inca 2 ore la congelator. Inainte de a fi servita se garniseste cu migdale macinate.

Mie mi-a iesti foarte buna:) Sa o savurati cu drag!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de piersici (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Prajitura cu mere

Prajitura cu mere

Intr-un castron punem faina,zaharul,grisul in cantitatile de mai sus si praful de copt pe care le

4 voturi    4 comentarii
1h 50 min
Retete de post
Fasole batuta

Fasole batuta

Fasolea fiarta, strecurata, o dau pe robot. Calesc cepele, adaug usturoiul pisat, sting focul, las

23 voturi    11 comentarii
1h 20 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg de piersici
  • 1 ceasca de zahar
  • 1 pachetel de vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac

Aluatul: Se pun toate ingredientele intr-un castron, se incorporeaza faina cat cuprinde si amestecam bine sa nu se mai lipeasca de

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata (GlutenFree) Briose cu ciocolata (GlutenFree)

Mod de preparare: 1. Încălzește cuptorul la 180 grade Celsius. 2. Într-un vas pune făina fără gluten, bicarbonatul,

1 vot    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Mancarica de stevie