autor:

Fara foto

» » , Inghetate, Retete de post

Inghetata de piersici (de post)

Autor: ANDREEA (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ANDREEA (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 noiembrie 2012

Ingrediente
1kg de piersici, 1 ceasca de zahar, 1 pachetel de vanilie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se curata si se taie in felii piersicile. Se pun in blender impreuna cu zaharul si vanilia si se zdrobesc pana devin pasta. Se rastoarna pasta in forma de inghetata si se pune in congelator. Cand este pe jumatate inghetata se pune din nou in blender, se amesteca bine, se toarna in forma de inghetata si se lasa inca 2 ore la congelator. Inainte de a fi servita se garniseste cu migdale macinate.

Mie mi-a iesti foarte buna:) Sa o savurati cu drag!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de piersici (de post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

18 voturi    3 comentarii
30 min
Retete de post
Chiftele de ciuperci cu legume

Chiftele de ciuperci cu legume

1. Se calesc ciupercile tocate cu ceapa tocata. 2. Se amesteca cu legumele zdrobite cu furculita,

50 voturi    16 comentarii
20 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1kg de piersici
  • 1 ceasca de zahar
  • 1 pachetel de vanilie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Tocana de galbiori Tocana de galbiori

Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei. Cand ceapa este translucida, se adauga gogosarul taiat fideluta si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Saramura de macrou Saramura de macrou

Peştii se eviscerează, dar se lasă cu tot cu cap. Se ung cu puţin ulei, se presară cu sare şi piper din belşug şi se pun

2 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Tocanita de ceapa