Intr-o cratita se pune laptele dulce, 4 linguri de zahar, smantana si se pun la bain marie.
Intr-o cratita se pune laptele dulce, 4 linguri de zahar, smantana si se pun la bain marie. Se amesteca usor pana la incorporare.
Intr-un bol se pun galbenusurile, 4 linguri de zahar si se mixeaza pana se obtine o spuma densa, dupa care se toarna in cratita cu lapte de la bain marie. Se amesteca usor cu o paleta pana ajunge crema la temperatura de circa 80%,daca nu aveti un termometru este bine sa nu se ajunga la fierbere deoarece se poate taia crema.Se opreste focul,se adauga sucul de soc si putina dulceata de trandafiri.Se poate doar cu suc de soc.Eu am adaugat si dulceata de trandafiri sa fie foarte aromata.Se omogenizeaza bine si se da la congelator pret de 6-7 ore dupa care se poate servi. La mine nu a facut ace de gheata deoarece toate ingredientele sunt naturale si de buna calitate.
Sa aveti pofta si la pofta dragilor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii