Inghetata de vanilie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Inghetata de vanilie

Ingrediente

  • 5 oua
  • 300 g zahar
  • 1/2 baton vanilie
  • 600 ml lapte
  • 150 g frisca
  • topping de vanilie,ciocolata

Mod de preparare

Se amesteca ouale cu zaharul,se subtiaza cu laptele,se adauga vanilia desfacuta pe lungime si frisca.Se fierbe pana ramane pe lingura.Se strecoara si se lasa la racit,apoi se da la congelator.Se serveste in cupe,se orneaza cu frisca,ciocolata...

Eu prepar toate inghetatele la fel doar ca adaug alte arome si se pot prepara si fara frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise