Se amesteca ouale cu zaharul,se subtiaza cu laptele,se adauga vanilia desfacuta pe lungime si frisca.Se fierbe pana ramane pe lingura.Se strecoara si se lasa la racit,apoi se da la congelator.Se serveste in cupe,se orneaza cu frisca,ciocolata...
Eu prepar toate inghetatele la fel doar ca adaug alte arome si se pot prepara si fara frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii