1. Amesteca crema custard cu frisca lichida.Toarna compozitia obtinuta intr-un vas si pune-o la congelator pentru 90 minute, pana ce incepe sa inghete pe margini.Scoate-o din congelator, amestec-o cu mixerul si pune-o inapoi pentru inca 90 minute.Repeta aceasta procedura inca o data.Dupa ce ai amestecat-o ultima oara, pune inghetata la congelator pana ce o vei servi.
Pentru mai multe retete minunate nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii