autor:

zana b.

» » Prajituri

Inimi de negresa

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Ingrediente
2 pahare de visine(fara samburi si bine scurse),500g unt, zahar,sare,6 oua,400g faina,3 lingurite praf de copt,550 ml lapte, linguri rom,2 linguri cacao,1 plic budinca de vanilie,50g zahar pudra,200g ciocolata amaruie,25g frisca lichida

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Taiem 250g de unt bucatele,il punem intr-un castron si-l amestecam cu 200g zahar si sare.Omogenizam amestecul si inglobam ouale unul cate unul si adaugam faina si praful de copt.Framantam aluatul si-l subtiem cu 5 linguri de lapte.Intindem 1/2 din aluat intr-o tava unsa cu ulei,iar cealalta bucata de aluat o frecam cu rom si cacao,apoi o intindem peste primul strat de aluat din tava.Presaram visinele si dam prajitura la cuptor 30 minute;lasam sa se raceasca.
Amestecam restul de lapte cu praful de budinca si o lingura de zahar,cu mixerul.Frecam spuma restul de unt cu zahar pudra la turatie maxima si incorporam budinca.Intindem crema obtinuta peste blatul prajiturii.
Ciocolata o tocam si o topim in frisca lichida,apoi o turnam peste prajitura in linii subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura Ingerilor - Angels Cake

Prajitura Ingerilor - Angels Cake

Se cerna faina si se amesteca cu zaharul pudra cernut si el. Albusurile se bat spuma cu praful

21 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Negresă glazurată

Negresă glazurată

Ung o tavă cu unt. Amestec untul cu zahărul şi ouăle, adaug ingredientele uscate şi laptele.

2 voturi    1 comentariu
50 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 pahare de visine(fara samburi si bine scurse),500g unt, zahar,sare,6 oua,400g faina,3 lingurite praf de copt,550 ml lapte, linguri rom,2 linguri cacao,1 plic budinca de vanilie,50g zahar pudra,200g ciocolata amaruie,25g frisca lichida

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu gutui Prajitura cu gutui

Gutuile le spalam de puf, le curatam si le razuim sau le taiem in bucati. Intr-o tigaie antiaderenta, punem gutuile, 2-3 linguri de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura Fanta Prajitura Fanta

Mod de preparare pentru blat: Se pun ouale la robot, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o pasta densa. Se amesteca faina

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu fructe de sezon