autor:

zana b.

» » Prajituri

Inimi de negresa

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iulie 2009

Ingrediente
2 pahare de visine(fara samburi si bine scurse),500g unt, zahar,sare,6 oua,400g faina,3 lingurite praf de copt,550 ml lapte, linguri rom,2 linguri cacao,1 plic budinca de vanilie,50g zahar pudra,200g ciocolata amaruie,25g frisca lichida

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Taiem 250g de unt bucatele,il punem intr-un castron si-l amestecam cu 200g zahar si sare.Omogenizam amestecul si inglobam ouale unul cate unul si adaugam faina si praful de copt.Framantam aluatul si-l subtiem cu 5 linguri de lapte.Intindem 1/2 din aluat intr-o tava unsa cu ulei,iar cealalta bucata de aluat o frecam cu rom si cacao,apoi o intindem peste primul strat de aluat din tava.Presaram visinele si dam prajitura la cuptor 30 minute;lasam sa se raceasca.
Amestecam restul de lapte cu praful de budinca si o lingura de zahar,cu mixerul.Frecam spuma restul de unt cu zahar pudra la turatie maxima si incorporam budinca.Intindem crema obtinuta peste blatul prajiturii.
Ciocolata o tocam si o topim in frisca lichida,apoi o turnam peste prajitura in linii subtiri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi de negresa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Pandispan cu cacao si fructe confiate

Pandispan cu cacao si fructe confiate

Se separa albusurile de galbenusuri,apoi albusul cu un praf de sare se bate bine cu mixerul.Se adauga

19 voturi    5 comentarii
40 min
Prajituri
Muffins cu portocale

Muffins cu portocale

Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare si devin spuma. Adaugam zaharul

11 voturi    10 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 pahare de visine(fara samburi si bine scurse),500g unt, zahar,sare,6 oua,400g faina,3 lingurite praf de copt,550 ml lapte, linguri rom,2 linguri cacao,1 plic budinca de vanilie,50g zahar pudra,200g ciocolata amaruie,25g frisca lichida

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu foi cu bulion
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide