Faina se cerne pe planseta si se amesteca inauntru praful de copt.Se face la mijloco gropita.Se introduce zaharul tos,zaharul vanilat,coaja de lamaie,sarea si oul,se amesteca impreuna cu 1/2 din cantitatea de faina.Se aseaza deasupra fulgide unt si se acopera cu faina.Cu mainile reci se framanta rapid aluatul,se infasoara in foliesi se da 20 min la frigider.Pe planseta cu faina se intinde o foaie de 5 mm grosime.Se taie fursecuri inimioara,care se aseaza in tava pregatita.Se incinge cuptorul la 190 grade.Cu o stampila inimioara sau cu degetele se face la mijlocul fiecarei fursec o inimioara.Se umple cu gem.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii