Se freaca margarina cu 150 gr.zahar,se adauga galbenusurile treptat,zaharul vanilat,faina,laptele caldut si albusurile batute spuma cu restul de zahar.Compozitia este ca un sos.Se toarna in tava unsa si tapetata si se coace la foc domol.Se va stratifica in trei parti,la mijloc fiind ca o crema galbena.Se taie rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii