autor:

Anonim

» » Aperitive

iofca cu branza de vaci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, margarina, smantana, taitei de casa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Taieteii fierti se amesteca cu branza de vaci si smantana, se asaza intr-un vas cu margarina topita si se introduce la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "iofca cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Gogosari aperitiv

Gogosari aperitiv

Branza, sunca si maslinele, taiate cubulete mici, se pun intr-un bol; se umplu pana la treisferturi

9 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive
Aperitiv din legume

Aperitiv din legume

Mod de preparare: Curăţăm legumele şi le spălăm bine. Ceapa uscată o tocăm mărunt şi

2 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • branza de vaci
  • margarina
  • smantana
  • taitei de casa
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Chiftelute din dovlecei