Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Ingrediente
branza de vaci, margarina, smantana, taitei de casa, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Taieteii fierti se amesteca cu branza de vaci si smantana, se asaza intr-un vas cu margarina topita si se introduce la cuptor cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "iofca cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Se taie cartofii pe lung in felii mai groase si se pun la fiert in apa cu un praf de sare. Cand cartofii
9 voturi
4 comentarii
20 min
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate