Aluatul - Se framanta un aluat din toate ingredientele mentionate. Se intinde pe planseta si cu un pahar de vin se taie cercuri. Se coc la foc potrivit. Cand s-au racit, se lipesc doua cate doua cu crema.
Crema - Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se obtine o crema. Se adauga cacao sau ciocolata inmuiata pe baie de aburi. Se amesteca bine, dupa care se adauga albusurile batute spuma si, dupa gust, miezul de nuca zdrobit. Glazura - Se face un sirop gros din zahar si apa. Se freaca bine untul, se adauga cacao si se oparesc cu siropul de zahar, frecand intruna, pana ce se omogenizeaza. Se iau islerele lipite cate doua cu crema si se acopera cu glazura. Se lasa sa se intareasca glazura cca 2-3 ore.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii