autor:

Zotu

» » Prajituri

ISLIFANG

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2008

Ingrediente
140 g unt, 70 g zahar pudra, 140 faina, 70 g alune macinate

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Untul se freaca bine cu zaharul se adauga faina si alunele. Din aluat se fac betisoare care se coc la cuptor cu foc moderat. Ideale la ceai si cafea.
Daca ti-a placut reteta noastra "ISLIFANG" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec pufos si delicios

Chec pufos si delicios

Se freaca spuma o cana de zahar cu galbenusurile, pana devine ca o crema,se adauga pe rand zaharul

47 voturi    8 comentarii
45 min
Prajituri
Negreasa cu nuca

Negreasa cu nuca

1) Tai ciocolata bucati si o topesti pe aburi, adaugi untul, putin cate putin , si amesteci oana,

10 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 70 g zahar pudra
  • 140 faina
  • 70 g alune macinate

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Choux-uri cu crema de vanilie Choux-uri cu crema de vanilie

Choux-urile le-am preparat dupa reteta de eclere. Punem apa la fiert impreuna cu untul si sarea. Dupa ce s-a topit untul punem faina,toata

17 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Muffin cu coacaze rosii