autor:

Zotu

» » Prajituri

ISLIFANG

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2008

Ingrediente
140 g unt, 70 g zahar pudra, 140 faina, 70 g alune macinate

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Untul se freaca bine cu zaharul se adauga faina si alunele. Din aluat se fac betisoare care se coc la cuptor cu foc moderat. Ideale la ceai si cafea.
Daca ti-a placut reteta noastra "ISLIFANG" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fursecuri

Fursecuri

Se freaca oul cu zaharul , un praf de sare si praful de copt stins in zeama de lamaie pana se albeste.

4 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura cu nuca, rahat, ciocolata

Prajitura cu nuca, rahat, ciocolata

Batem albusurile spuma tare, adaugam coaja si zeama de lamaie, se contiuna batutul spumei, adaugam

22 voturi    9 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 70 g zahar pudra
  • 140 faina
  • 70 g alune macinate

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Alba ca zapada