autor:

Zotu

» » Prajituri

ISLIFANG

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2008

Ingrediente
140 g unt, 70 g zahar pudra, 140 faina, 70 g alune macinate

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Untul se freaca bine cu zaharul se adauga faina si alunele. Din aluat se fac betisoare care se coc la cuptor cu foc moderat. Ideale la ceai si cafea.
Daca ti-a placut reteta noastra "ISLIFANG" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Biscuitii mamei

Biscuitii mamei

Avem nevoie de masina de macinat carne si de dispozitivul special pentru a le putea da forma. Din

43 voturi    20 comentarii
2h
Prajituri
Rulada cu crema de vanilie

Rulada cu crema de vanilie

Pentru foaie: Separam albusurile de galbenusuri.Batem bine cu mixerul albusurile cu zaharul apoi

22 voturi    14 comentarii
10 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • 140 g unt
  • 70 g zahar pudra
  • 140 faina
  • 70 g alune macinate

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Eclere cu crema de vanilie Eclere cu crema de vanilie

Punem la fiert apa, uleiul si un praf de sare. Cand da in clocot dam deoparte si punem toata faina si amestecam bine pana cand se omogenizeaza.

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu afine si lavanda Prajitura cu afine si lavanda

Se prepara blatul din albusurile batute cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc; se adauga galbenusul frecat un pic cu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Tort cu trufe de ciocolata