1. Iei o pungulita de cristale de zmeura pentru jeleu si adaugi 500 ml apa fiarta peste ele.
2. Amesteci foarte putin, cat sa se dizolve nestematele si lasi sa se raceasca intr-un bol cu forma aleasa.
3. Cu putina apa calduta ungi marginile bolului, cat sa il pot desprinde si rasturna fara sa il rupi.
4. Nu e nevoie sa ii pui zahar, au cristalele zahar brut din trestie.
5. Ca sa il si incununezi, ornezi cu confitura de mure.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii