Jeleu bio de la Pukka Food

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Jeleu bio de la Pukka Food

Ingrediente

  • 85 g cristale de zmeura pentru jeleu
  • 3 linguri de gem de mure

Mod de preparare

1. Iei o pungulita de cristale de zmeura pentru jeleu si adaugi 500 ml apa fiarta peste ele.

2. Amesteci foarte putin, cat sa se dizolve nestematele si lasi sa se raceasca intr-un bol cu forma aleasa.

3. Cu putina apa calduta ungi marginile bolului, cat sa il pot desprinde si rasturna fara sa il rupi.

4. Nu e nevoie sa ii pui zahar, au cristalele zahar brut din trestie.

5. Ca sa il si incununezi, ornezi cu confitura de mure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa

Gateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...

Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasa
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise