autor:

strumfii bucatari

» » Dulciuri diverse

Jeleu de cirese

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2017

Ingrediente
, 500 ml suc de cirese, , 2 pliculete gelatina granule, , 1 lingura de miere, , Zahar pentru tavalit jeleuri (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Punem ciresele in blender si le amestecam bine. Le punem in strecuratoare deasupra unei craticioare si lasam se se scurga, apasam cu lingura sa se scurga toata zeama.



Punem un pahar de suc ( din 500 ml) la incalzit, nu trebuie sa fiarba. Adaugam gelatina si amestecam repede. Lasam 10 minute sa se dilueze bine. Dupa 10 minute, adaugam sucul cu gelatina peste sucul ramas si amestecam bine. Adaugam si mierea si amestecam pana se dilueaza bine. Punem jeleurile in forme si le punem in frigider pentru 3-4 ore. Putem servi cu zahar sau simple. Eu le am pus in pahare si le-am servit asa, fara zahar.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Briose (muffins) cu ciocolata cu forme homemade

Briose (muffins) cu ciocolata cu forme homemade

Una din diferentele intre cupcakes si muffins consta indeosebi in faptul ca la muffins se foloseste,

3 voturi    1 comentariu
15 min
Dulciuri diverse
Chec cu mirodenii(specific arab)

Chec cu mirodenii(specific arab)

Intr-un castron,se pun toate ingredientele uscate(faina,praful de copt,cacaua,zaharul,nucile,sarea,nucsoara,scortisoara, cuisoarele);bicarbonatul

10 voturi    12 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • strumfii bucatari

    strumfii bucatari (Chef de cuisine) , 08 iunie 2017

    eu va multumesc ca acordati timp retetelor scrise de mine daca doriti putem fi prietene si pe facebook

  • Fara foto

    Ana-Angela , 07 iunie 2017

    Aveti retete minunate ! Va multumesc .

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 ml suc de cirese
  • 2 pliculete gelatina granule
  • 1 lingura de miere
  • Zahar pentru tavalit jeleuri (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

strumfii bucatari (Chef de cuisine)

eu va multumesc ca acordati timp retetelor scrise de mine daca doriti putem fi prietene si pe facebook

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Piscoturi umplute cu crema de ciocolata