autor:

strumfii bucatari

» » Dulciuri diverse

Jeleu de cirese

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2017

Ingrediente
, 500 ml suc de cirese, , 2 pliculete gelatina granule, , 1 lingura de miere, , Zahar pentru tavalit jeleuri (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

1 vot

Mod de preparare

Punem ciresele in blender si le amestecam bine. Le punem in strecuratoare deasupra unei craticioare si lasam se se scurga, apasam cu lingura sa se scurga toata zeama.



Punem un pahar de suc ( din 500 ml) la incalzit, nu trebuie sa fiarba. Adaugam gelatina si amestecam repede. Lasam 10 minute sa se dilueze bine. Dupa 10 minute, adaugam sucul cu gelatina peste sucul ramas si amestecam bine. Adaugam si mierea si amestecam pana se dilueaza bine. Punem jeleurile in forme si le punem in frigider pentru 3-4 ore. Putem servi cu zahar sau simple. Eu le am pus in pahare si le-am servit asa, fara zahar.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu piersici

Prajitura cu piersici

Albusurile se separa de galbenusuri si se bat bine. Se adauga zaharul si parful de copt si se amesteca.

4 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Baclava

Baclava

Umplutura:Se amesteca 250gr.zahar,400gr.nuci tocate cu cutitul,100gr.nuci tocate la masina,un pliculet

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • strumfii bucatari

    strumfii bucatari (Chef de cuisine) , 08 iunie 2017

    eu va multumesc ca acordati timp retetelor scrise de mine daca doriti putem fi prietene si pe facebook

  • Fara foto

    Ana-Angela , 07 iunie 2017

    Aveti retete minunate ! Va multumesc .

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 ml suc de cirese
  • 2 pliculete gelatina granule
  • 1 lingura de miere
  • Zahar pentru tavalit jeleuri (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

1 vot    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

strumfii bucatari (Chef de cuisine)

eu va multumesc ca acordati timp retetelor scrise de mine daca doriti putem fi prietene si pe facebook

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
negresa cu banane