autor:

andreutza

» » Dulciuri diverse

Jeleu de portocale

Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreutza (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
20 g gelatina, 1 pahar zeama de portocale, 2 lg coaja rasa de portocala, 1 pahar zahar, 1 pahar apa calda, 2 lg apa rece, frunze de menta, , , total porti: 4 porti

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

8 voturi

Mod de preparare

1) Se inmoaie gelatina in apa rece timp de 30 de minute, apoi se dizolva in apa clocoatita, in care adaugi cele doua lingurite de coaja rasa de portocala.
2)Se adauda zaharul, zeama de portocale si se amesteca.
3)Se pune aceasta compozitie in cupe , stroopite in prealabil cu apa rtece , se decorrezaza cu feli de portocale e proaspete si o frunza de menta.Se lasa la rece pana in momentul serviri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Jeleu de portocale

Jeleu de portocale

Se taie portocalele pe jumătate, se stoarce sucul și se strecoară într-un pahar gradat.

3 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu jeleu de portocale

Prajitura cu jeleu de portocale

1 Se prepara fiecare blat,pe rand,mixand bine albusurile cu un praf de sare apoi cu zaharul si zaharul

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Fierbator Style White

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

8 voturi

Ingrediente

  • 20 g gelatina
  • 1 pahar zeama de portocale
  • 2 lg coaja rasa de portocala
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar apa calda
  • 2 lg apa rece
  • frunze de menta
  • total porti: 4 porti

Raporteaza reteta

Retete
de andreutza
Merluciu cu maioneza

Merluciu cu maioneza

Pui pestele spalat la fiert in apa sarata, inpreuna cu morcovii, curatati si spalati. Scoti pestele

1 vot    6 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Varza dulce cu smantana

Varza dulce cu smantana

Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecel cu smantana

Dovlecel cu smantana

Cureti dovleci de coaja si ii tai pe lung in felii de 1/2cm. Presari feliile cu sare si le lasi

0 voturi    0 comentarii
3h 10 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pere posate in vin roze Pere posate in vin roze

Se curata perele si se pun la fiert intr-un litru de vin roze impreuna cu mierea, scortisoara, anasonul, cardamomul si semintele din

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Eco-dulciuri sau inspiraţie cu spumă de pe must