autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

JELEU DE SAMPANIE CU VIN

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2008

Ingrediente
8 foi geletina alba,, 900ml.sampanie,(sau vin sec), 50g.zahar,, 300g.capsuni,, frisca

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Cu o zi inainte, seara, se pune gelatina la inmuiat.
2. Se incalzesc 100 ml. de sampanie cu zaharul si se lasa pe foc pana se dizolva zaharul. Se adauga gelatina si se lasa sa se dizolve in ea. Cand s-a racit amestecul, se incorporeaza restul de sampanie.
3. Se apala capsunile, se curata de codite, se taie in jumatati si se amesteca cu jeleul. Se lasa peste noapte la rece.
4. Se serveste garnisit cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "JELEU DE SAMPANIE CU VIN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mini croissante cu ciocolata

Mini croissante cu ciocolata

Mai intai scoatem aluatul din congelator si-l lasam la dezghetat la temperatura camerei. Ciocolata

2 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse
Biscuiti

Biscuiti "Petit Beurre"

Amesteci faina, praful de copt, zaharul vanilat si zaharul. Adaugi untul rece si faramitezi rapid

4 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 foi geletina alba,
  • 900ml.sampanie,(sau vin sec)
  • 50g.zahar,
  • 300g.capsuni,
  • frisca

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce