autor:

Vekas

» » Dulciuri diverse

JELEU DE SAMPANIE CU VIN

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 iulie 2008

Ingrediente
8 foi geletina alba,, 900ml.sampanie,(sau vin sec), 50g.zahar,, 300g.capsuni,, frisca

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

1. Cu o zi inainte, seara, se pune gelatina la inmuiat.
2. Se incalzesc 100 ml. de sampanie cu zaharul si se lasa pe foc pana se dizolva zaharul. Se adauga gelatina si se lasa sa se dizolve in ea. Cand s-a racit amestecul, se incorporeaza restul de sampanie.
3. Se apala capsunile, se curata de codite, se taie in jumatati si se amesteca cu jeleul. Se lasa peste noapte la rece.
4. Se serveste garnisit cu frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "JELEU DE SAMPANIE CU VIN" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Galuste de branza dulce

Galuste de branza dulce

Cele 500 gr branza se pun intr-un bol, se adauga cele 2 oua, sarea, lingura de zahar, grisul si coaja

24 voturi    9 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Briose cu fructe de padure

Briose cu fructe de padure

Am separat galbenusurile de albusuri. Albusurile le-am batut cu mixerul si treptat am adaugat zaharul

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 foi geletina alba,
  • 900ml.sampanie,(sau vin sec)
  • 50g.zahar,
  • 300g.capsuni,
  • frisca

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu mere si aluat foietaj Tarta cu mere si aluat foietaj

Placintele cu mere nu se numara printre deserturile mele preferate si mi se par adesea banale, dar poate ca frumusetea sta tocmai in

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Minitortulete