Fructele se spala,se taie felii si se presara cu 250 g zahar si se lasa pana se topeste zaharul si se formeaza siropul.Dupa care se scurge siropul obtinut,se incalzeste si se topesc cele 8 foi de gelatina.Apoi, se toarna siropul in care s-a topit si gelatina peste fructe,se da la rece cateva ore(daca se poate sa se aseze intr-un vas cu gheata).
Se serveste decorat cu fructe si cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii