Fructele se spala,se taie felii si se presara cu 250 g zahar si se lasa pana se topeste zaharul si se formeaza siropul.Dupa care se scurge siropul obtinut,se incalzeste si se topesc cele 8 foi de gelatina.Apoi, se toarna siropul in care s-a topit si gelatina peste fructe,se da la rece cateva ore(daca se poate sa se aseze intr-un vas cu gheata).
Se serveste decorat cu fructe si cu frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii