Jeleuri cu ananas

Jeleurile cu ananas se fac usor si sunt mai sanatoase ca cele de cumparat.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Jeleuri cu ananas

Ingrediente

  • 500 ml compot de ananas
  • 2 pliculete gelatina granule
  • 1 lingura de miere

Mod de preparare

Jeleurile cu ananas se fac usor si sunt mai sanatoase ca cele de cumparat. Incercati reteta pentru cei mici si nu numai.

Taiem ananasul din compot, bucatele mici pe care le punem in bol.

Punem un pahar de suc ( din 500 ml) la incalzit, nu trebuie sa fiarba. Adaugam gelatina si amestecam repede. Lasam 10 minute sa se dilueze bine. Dupa 10 minute, adaugam sucul cu gelatina peste sucul ramas si amestecam bine. Adaugam si mierea si amestecam pana se dilueaza bine. Punem jeleurile in forme, lasam cateva minute, apoi adaugam ananasul cubulete, lasam sa se raceasca si le punem in frigider pentru 3-4 ore.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise