Jeleuri de capsuni (de casa)

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Jeleuri de capsuni (de casa)

Ingrediente

  • Buna dimineata
  • Jeleuri de capsuni (facute in casa)
  • Ingrediente
  • 500 ml suc de capsuni (sau zeama de compot de visine/cirese sau suc de alte fructe)
  • 2 pliculete gelatina granule
  • 1 lingura de miere
  • Zahar pentru tavalit jeleuri(optional)

Mod de preparare

Foarte bune pentru copii

Punem capsuni in blender si le amestecam bine. Le punem in strecuratoare deasupra unei craticioare si lasam se se scurga apasam cu lingura sa se scurga toata zeama.

Punem un pahar de suc ( din 500 ml) la incalzit, nu trebuie sa fiarba. Adaugam gelatina si amestecam repede. Lasam 10 minute sa se dilueze bine. Dupa 10 minute adaugam sucul cu gelatina peste sucul ramas si amestecam bine.

Adaugam si mierea si amestecam pana se dilueaza bine. Punem jeleurile in forme si le punem in frigider pentru 3-4 ore. Putem servi cu zahar sau simple.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi