autor:

strumfii bucatari

» » Dulciuri diverse

Jeleuri de capsuni (de casa)

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 mai 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 mai 2016

Ingrediente
Buna dimineata, Jeleuri de capsuni (facute in casa), Ingrediente, 500 ml suc de capsuni (sau zeama de  compot de visine/cirese sau suc de alte fructe), 2 pliculete gelatina granule, 1 lingura de miere, Zahar pentru tavalit jeleuri(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Foarte bune pentru copii

Punem capsuni in blender si le amestecam bine. Le punem in strecuratoare deasupra unei craticioare si lasam se se scurga apasam cu lingura sa se scurga toata zeama.

Punem un pahar de suc ( din 500 ml) la incalzit, nu trebuie sa fiarba. Adaugam gelatina si amestecam repede. Lasam 10 minute sa se dilueze bine. Dupa 10 minute adaugam sucul cu gelatina peste sucul ramas si amestecam bine.

Adaugam si mierea si amestecam pana se dilueaza bine. Punem jeleurile in forme si le punem in frigider pentru 3-4 ore. Putem servi cu zahar sau simple.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleuri de capsuni (de casa)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Desert cu piersici

Desert cu piersici

Piersicile le punem la scurs, dupa ce s-au scurs le presaram cu scortisoara. Foaia de aluat se taie

9 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura zebra

Prajitura zebra

Mixam ouale cu zaharul, coaja de citrice, esentele, coniacul scurs de la stafidele hidratate apoi

7 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Buna dimineata
  • Jeleuri de capsuni (facute in casa)
  • Ingrediente
  • 500 ml suc de capsuni (sau zeama de  compot de visine/cirese sau suc de alte fructe)
  • 2 pliculete gelatina granule
  • 1 lingura de miere
  • Zahar pentru tavalit jeleuri(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Negresa insiropata cu glazura de ciocolata si frisca