Jeleuri de fructe

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Jeleuri de fructe

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -suc de mere(100 ml)
  • - suc de gutui(100ml)
  • -50 ml suc de sfecla rosie, pt. culoare
  • -zahar (cca 500 gr)
  • -zeama de la 2-3 lamai
  • -3 gelatine (plicuri)

Mod de preparare

Am fiert bine sucurile de fructe cu zahar si zeama de lamaie, pana s-au facut un sirop gros, apoi am incorporat gelatina hidratata anterior in apa si am turnat in forme. Am lasat la racit peste noapte, iar dimineata le-am scos din forme si le-am asezat pe platou. Si asta a fost tot!

P.S. am observat ca formele de silicon sunt cele mai potrivite pt jeleuri, dar cum eu n-am mai facut niciodata pana acum, am incercat tot felul de forme....de acum stiu foarte bine ce sa aleg!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise