autor:

Dachman Laura

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri

Jelly&Chocolate Cookies

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2010

Ingrediente
200 gr unt, 100 gr zahar, 20 gr zahar vanilat bourbon, 1 ou, 100 ml Caribbean Twist Pina Colada, 400 gr faina, ¼ lingurita praf de copt, ¼ lingurita bicarbonat de sodiu, 1 lingura scortisoara macinata, 100 gr jeleuri, 100 gr ciocolata cu lapte, 100 gr ciocolata amaruie, 100 gr ciocolata alba

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 190˚C.
Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt, bicarbonatul si scortisoara macinata.Intr-un bol bate untul cu zaharul.Incorporeaza oul urmat apoi de 100 ml Caribbean Twist Pina Colada.Adauga ingredientele uscate si amesteca pana la omogenizare.Inglobeaza in final jeleurile si cele 3 tipuri de ciocolata.
Formeaza cu mana bilute de aluat.Aseaza bilutele pe o tava tapetata cu foaie de copt si da-le la copt 9-11 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jelly&Chocolate Cookies" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea

Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o

38 voturi    27 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura mea de Halloween

Prajitura mea de Halloween

Incepem asa: pentru un blat folosim: 4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri

1 vot    1 comentariu
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat bourbon
  • 1 ou
  • 100 ml Caribbean Twist Pina Colada
  • 400 gr faina
  • ¼ lingurita praf de copt
  • ¼ lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura scortisoara macinata
  • 100 gr jeleuri
  • 100 gr ciocolata cu lapte
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 100 gr ciocolata alba

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada cu dulceata de afine