Jumari campenesti

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2-3 cartofi
  • 3 rosii
  • 100g ciuperci
  • 80g unt
  • 100g mazare
  • 100g telemea de vaca
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Cartofii, rosiile si ciupercile se curata se spala si se taie cubulete. Intr-o tigaie cu unt incins, se pun sa se caleasca intai cartofii, apoi cand acestia incep sa se prajeasca, se adauga rosiile si ciupercile, iar mai tarziu, mazarea. Ouale se bat, se sareaza se piperaza si se toarna intr-o tigaie. Se rade telemeaua deasupra, apoi se lasa sa se inabuse cateva minute sub capac. Se servesc cu paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor