Intr-o tigaie incalzita 3-4 min,la foc mic, se pune tot untul sau untdelemnul, imediat se adauga ceapa taiata marunt sau rasa fin, se caleste 1/2 min, apoi se aseaza creierul taiat in felii de 2 cm grosime. Se lasa sa se infierbinte, fara sa se amestece, pina cind se incheaga, cca 5 min, apoi feliile se intorc pe partea cealalta si se lasa 5 min. In acest timp, se pregatesc ouale ca pentru jumari simple; se adauga un virf de cutit cu piper, un virf de lingurita cu sare si patrunjelul taiat marunt si se desarta peste creier. Compozitia se lasa sa se inchege si sa se rumeneasca putin la baza. Bucatile de creier se intorc ca sa se rumeneasca si pe cealalta parte, sau se amesteca cu jumarile.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii