Se pune la fiert smantana cand fierbe se pune zaharul si ciocolata taiata marunt,cand s-a topit ciocolata se da la o parte de pe foc si se lasa la racorit. Cand sa racorit se pune esenta de rom si se amesteca. Apoise tapeteaza o tava de cozonac cu folie de aluminiu si se pune un rand de biscuiti si unul de compozitie calduta, se procedeaza asa pana se termina biscuiti si compozitia .Se are grija ca ultimul rand sa fie de compozitie. Apoi se da la rece 3 ore . Pofta buna.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii