autor:

Anonim

» » Aperitive

kebab de miel cu marinata

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
pulpa batal, ardei gras, rosii,ceapa, dovlecei, ciuperci, frigarui,, marinata: ulei de masline ,vermut sec, ceapa, patrunjel tocat, maghiran, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Cand se frig, se insira ingredinetele pe frigaruile de metal astfel: carne, ardei gras,c eapa, rosii , dovlecei, si ciuperci ,apoi se repeta.
Se introduce totul in marinata , apoi se pun la gratar , stropindu-se din cand in cand cu marinata si pe o parte si pe cealalta.
Daca ti-a placut reteta noastra "kebab de miel cu marinata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ananas umplut

Ananas umplut

Orezul se alege si se spala, dupa care se fierbe in supa de pui. Se taie anansul in doua si se scobeste,

4 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Foietaje

Foietaje "Cocktail"

Se intinde aluatul, se taie in fâsii micute cât sã intre un cremvursti. Peste

5 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu ciuperci si sunca