autor:

Anonim

» » Aperitive

kevskaia de pui cu cartofi

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
piept de pui, unt, sare, faina, oua, pesmet, paine alba, ulei, lamaie, cartofi pai

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bastonasele de unt se asaza pe bucatile de carne si se ruleaza . Rulourile obtinute se trec prin prin ou,faina, pesmet operatie ce se repeta inca o data ,apoi se prajesc in ulei. In uleiul ramas se prajesc crutoanele de paine , date prin ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "kevskaia de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
aperitiv pentru masa de craciun

aperitiv pentru masa de craciun

Se taie toate ingredientele felii potrivite dupa care se orneaza platoul pe un pat de frunze de salata

12 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Lipie umpluta

Lipie umpluta

Iata ce iese cand ai doar cateva ingrediente la indemana si termometrul te tine departe de bucatarie.

13 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Ananas umplut