Incinge cuptorul la 190˚C.
Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul.Incorporeaza apoi ouale urmate de sucul de portocala apoi ciocolata topita.Inglobeaza ingredientele uscate si amesteca pana cand obti un aluat omogen.
Ia din aluat cate o lingurita plina de aluat.Introdu in aluat o bombona Kinder apoi da biscuitelui forma de minge.Pune biscuitii pe o tava tapetata cu foaie de copt la o distant de 4-5 cm unul de altul.Da biscuitii la copt 18-20 minute pana cand s-au rumenit usor.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii