autor:

Fara foto

» » Aperitive

KIZARTMA

Autor: Derya (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Derya (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
3 vinete, 3 dovlecei, 3 cartofi, 4 rosii, o ceapa si 3 ardei(rosu, galben, verde), usturoi, busuioc, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie julien, vinetele, dovleceii, cartofii si rosiile se taie rondele iar ardeii de taie in felii subtiri. Toate ingredientele se prajesc in ulei. Rosiile este bine sa fie prajite cu putin usturoi si busuio. Dupa ce s-au prajit se aseaza in straturi ca la musaca intr-un vas de sticla astfel: ceapa, cartofii, vinetele, dovleceii si deasupra rosiile si ardeii. Se serveste cu iaurt.
Daca ti-a placut reteta noastra "KIZARTMA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Tartelette cu ciuperci

Tartelette cu ciuperci

Faina se framanta bine cu untul moale si praful de sare pana cand aluatul se desprinde de pe maini. Impachetam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Samosa cu naut

Samosa cu naut

Pentru a face aluatul, amestecati intr-un bol faina cu praful de copt, sarea de mare, untul topit

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci