Separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul.
Separam ouăle, albușurile le batem spuma cu zaharul, apoi adăugăm gălbenușurile pe rand. Punem și plicul de Crem Ole de ciocolata amestecam și turnam totul într-o tava cu inel detașabil de 28 cm. Dam la cuptor pentru 20 min.
Crema
Punem toate ingredientele într-un bol și amestecam bine pana la omogenizare. Aceasta va capăta consistenta unei creme. Turnam totul peste blatul răcit.
Glazura
Într-un ibric punem cacaua, zaharul și lapte. Când începe sa fiarbă, mai lăsăm 2 3 min sau pana vezi ca începe sa se îngroașe. Tragem de pe foc, adăugăm untul, amestecând energic ca acesta sa topească. După vreo 15 min turnam peste crema și dam la rece.
Eu de exemplu am tăiat blatul în 2 și apoi am urmat aceiași pași. Mi s-a părut foarte înalt, dar asta este opțional, plus ca am ornat cu zmeura.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii