Separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul.
Separam ouăle, albușurile le batem spuma cu zaharul, apoi adăugăm gălbenușurile pe rand. Punem și plicul de Crem Ole de ciocolata amestecam și turnam totul într-o tava cu inel detașabil de 28 cm. Dam la cuptor pentru 20 min.
Crema
Punem toate ingredientele într-un bol și amestecam bine pana la omogenizare. Aceasta va capăta consistenta unei creme. Turnam totul peste blatul răcit.
Glazura
Într-un ibric punem cacaua, zaharul și lapte. Când începe sa fiarbă, mai lăsăm 2 3 min sau pana vezi ca începe sa se îngroașe. Tragem de pe foc, adăugăm untul, amestecând energic ca acesta sa topească. După vreo 15 min turnam peste crema și dam la rece.
Eu de exemplu am tăiat blatul în 2 și apoi am urmat aceiași pași. Mi s-a părut foarte înalt, dar asta este opțional, plus ca am ornat cu zmeura.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii