Ingrediente
Blat, 6 ouă, 6 linguri zahar, Un plic Crem Ole de ciocolata, Crema, 500 gr frișca, 300 ml lapte, 2 plicuri Crem Ole de vanilie, Glazura, 4 linguri de cacaoa, 3 linguri de zahar, 3 linguri de lapte, 50 gr unt
Dificultate: Medie | Timp: 1h
1 vot
Mod de preparare
Crema
Punem toate ingredientele într-un bol și amestecam bine pana la omogenizare. Aceasta va capăta consistenta unei creme. Turnam totul peste blatul răcit.
Glazura
Într-un ibric punem cacaua, zaharul și lapte. Când începe sa fiarbă, mai lăsăm 2 3 min sau pana vezi ca începe sa se îngroașe. Tragem de pe foc, adăugăm untul, amestecând energic ca acesta sa topească. După vreo 15 min turnam peste crema și dam la rece.
Eu de exemplu am tăiat blatul în 2 și apoi am urmat aceiași pași. Mi s-a părut foarte înalt, dar asta este opțional, plus ca am ornat cu zmeura.