Separam ouale, albusurile le batem spuma cu zaharul.
Separam ouăle, albușurile le batem spuma cu zaharul, apoi adăugăm gălbenușurile pe rand. Punem și plicul de Crem Ole de ciocolata amestecam și turnam totul într-o tava cu inel detașabil de 28 cm. Dam la cuptor pentru 20 min.
Crema
Punem toate ingredientele într-un bol și amestecam bine pana la omogenizare. Aceasta va capăta consistenta unei creme. Turnam totul peste blatul răcit.
Glazura
Într-un ibric punem cacaua, zaharul și lapte. Când începe sa fiarbă, mai lăsăm 2 3 min sau pana vezi ca începe sa se îngroașe. Tragem de pe foc, adăugăm untul, amestecând energic ca acesta sa topească. După vreo 15 min turnam peste crema și dam la rece.
Eu de exemplu am tăiat blatul în 2 și apoi am urmat aceiași pași. Mi s-a părut foarte înalt, dar asta este opțional, plus ca am ornat cu zmeura.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii