autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Kughel cu brinza si stafide

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 18 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 18 mai 2009

Ingrediente
250 gr paste late, 2 linguri de ulei, 250 gr brinza de vaci 5% grasime, 1/2pahar de zahar brun, 3 oua, 1lingurita de scortisoara, 250 gr de brinza cotegi (sau alta brinza slaba), 1/3 pahar de stafide muiate, zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.Se fierb pastele in apa clocotita cu sare pina sint aproape moi (al-dente).
Se strecoara si sepun intr-un vas cu doua linguri de ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.In alt vas se amesteca brinzeturile cu zahar oua si stafide si se adauga si scortisoara.Se amesteca pastele cu compozitia de brinza ca totul sa se cuprinda .Se unge otava lunguiata ca de chec cu putin ulei si se toarna compozitia.Se coace 45 de minute pina se rumeneste si se presoara cu zahar pudra.
Este gustos caldut sau rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Kughel cu brinza si stafide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Trăistuțe din clătite cu fructe, cremă și sirop de lămâie

Trăistuțe din clătite cu fructe, cremă și sirop de lămâie

Clătitele acestea sunt pregătite cu noul meu ajutor în bucătărie, aparatul Panini Maker

31 voturi    7 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Semilune cu lamaie(prajituri cu lamaie)

Semilune cu lamaie(prajituri cu lamaie)

Se freaca untura(eu uneori pun 200g unt in loc de untura,dar e mai pufoasa cu untura)pana devine

3 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2009

    bune,bune,felicitari

Dificultate

Redusa

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 250 gr paste late
  • 2 linguri de ulei
  • 250 gr brinza de vaci 5% grasime
  • 1/2pahar de zahar brun
  • 3 oua
  • 1lingurita de scortisoara
  • 250 gr de brinza cotegi (sau alta brinza slaba)
  • 1/3 pahar de stafide muiate
  • zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

bune,bune,felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cupcake de lamaie