Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena.
Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena.
Incalzim cuptorul la 170 de grade C si intre timp punem o foaie de copt pe tava cuptorului si punem movilite de compozitie.
Se pot pune cu ajutorul a 2 lingurite sau cu mainile inmuiate in putina apa se pot face mingiute mici si aseza pe tava.
Se coc 10-12 minute nu mai mult, se pun pe o sita sa se raceasca dupa care se pastreaza intr-o cutie inchise.
Sunt foarte gustoase asa, dar si ca sandwich cu putina inghetata de vanilie intre ele.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii