Incalzim cuptorul la 160 de grade.
Topim ciocolata cu untul la bain marie sau la microunde si amestecam putin ca sa fie uniform.
La mixer batem ouale cu zaharul si sarea pana devine o spuma mai deschisa, apoi adaugam ciocolata topita si restul ingredientelor. Amestecam pentru a uniformiza si turnam in tavitele de muffins unde am pus si hartie speciala pentru copt briose.
Presaram pe deasupra martipanul. Coacem aproximativ 40 de minute pana trece testul cu scobitoarea.
Cat lasam sa se raceasca, batem smantana cu vanilia si zaharul pana devine o frisca moale dar destul de rezistenta pentru ornat.
Punem frisca intr-o punga cu forma de ornat si asezam pe fiecare un mot de frisca si bombonele sau drajeuri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii