Se incalzeste cuptorul la 170 grade.
Amestecam zaharul cu untul pana devine o crema moale, dupa care adaugam ouale si treptat restul ingredientelor pana compozitia este omogena.
Se adauga hartiile speciale de copt briose in tavite si se toarna din compozitie pana la 2/3 din capacitatea lor, ca sa aiba unde sa creasca. Se coc 50 de minute (puteti face si testul cu scobitoarea).
Intre timp se pregateste crema: intr-o craticioara punem la fiert smantana cu ciocolata si amestecam bine pana se dizolva. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Dupa racire, putem orna briosele cu aceasta crema dupa bunul plac.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii