Se incalzeste cuptorul la 170 grade.
Amestecam zaharul cu untul pana devine o crema moale, dupa care adaugam ouale si treptat restul ingredientelor pana compozitia este omogena.
Se adauga hartiile speciale de copt briose in tavite si se toarna din compozitie pana la 2/3 din capacitatea lor, ca sa aiba unde sa creasca. Se coc 50 de minute (puteti face si testul cu scobitoarea).
Intre timp se pregateste crema: intr-o craticioara punem la fiert smantana cu ciocolata si amestecam bine pana se dizolva. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Dupa racire, putem orna briosele cu aceasta crema dupa bunul plac.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii