Se incalzeste cuptorul la 170 grade.
Amestecam zaharul cu untul pana devine o crema moale, dupa care adaugam ouale si treptat restul ingredientelor pana compozitia este omogena.
Se adauga hartiile speciale de copt briose in tavite si se toarna din compozitie pana la 2/3 din capacitatea lor, ca sa aiba unde sa creasca. Se coc 50 de minute (puteti face si testul cu scobitoarea).
Intre timp se pregateste crema: intr-o craticioara punem la fiert smantana cu ciocolata si amestecam bine pana se dizolva. Luam de pe foc si lasam sa se raceasca. Dupa racire, putem orna briosele cu aceasta crema dupa bunul plac.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii