Incalzim cuptorul la 170 de grade.
In bolul mixerului punem untul cu zaharul si amestecam bine pana devine cremos; apoi, se adauga ouale pe rand, dupa care se adauga faina si restul ingredientelor pana devine omogena.
Topim ciocolata la microunde sau la bain marie.
Pregatim tavitele de muffins si turnam din compozitie 2/3 din capacitate si deasupra turnam putina ciocolata cu o lingurita.
Coacem cam 50 de minute pana scobitoarea iese curata si le lasam sa se raceasca.
Le putem servi ca muffins sau le putem decopera cu crema de vanilie sau bombonele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii