autor:

strumfii bucatari

» » Aperitive

Kurkute tamam

Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Turcia


    Reteta postata pe: 09 iunie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: strumfii bucatari (Chef de cuisine)   
Specific:  

Turcia


Reteta postata pe: 09 iunie 2016

Ingrediente
15-18 crenvusti mici, 200 gr gris, 6 linguri faina, 3 oua, 150 ml lapte, 1 lingura praf de copt, 100 gr iaurt, 1 lingura mustar, sare si piper după gust, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

O reteta foarte simpla si foarte gustoasa care cu siguranta toti o vor adora , in special cei mai mici. Va spun din propria experienta.

Intr-un vas se amesteca faina impreuna cu 1 lingura de praf de copt.

Separat se amesteca ouale ,laptele si gris pana se obtine un aluat omogen, mai gros decat cel de clatite.

Se amesteca iaurtul cu mustar, sare si piper.

Tavalim crenvurști în faina apoi îi punem în compoziția de ou si apoi in iaurt.

Se pune la incins uleiul intr-o tigaie larga, cu mult ulei si se prajesc crenvustii in aluat pana devin aurii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Kurkute tamam" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fasole cu usturoi si verdeata

Fasole cu usturoi si verdeata

Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi se pune la fiert. Inainte de servire, se lasa, cateva

4 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive
Barcute de cartofi umplute cu branza

Barcute de cartofi umplute cu branza

Cartofii se fierb integi, se curata si se dau in doua, pe lung, se scobesc ca niste barcute pentru

5 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 15-18 crenvusti mici
  • 200 gr gris
  • 6 linguri faina
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 1 lingura praf de copt
  • 100 gr iaurt
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper după gust
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de strumfii bucatari
capsuni cu crema de branza

capsuni cu crema de branza

Spalam capsunii si cu un aparat special facem capacele. Amestecam capacelede la capsuni cu vanilie.

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
gogosele

gogosele

Punem in bolul de la mixer oul cu zahar si amestecam 4-5 minute. Adaugam laptele, cacao ( daca folositi)

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu migdale si portocale

Cornulete cu migdale si portocale

Se amesteca toate ingredientele pana se obtine un aluat tare care nu se lipeste de mana, apoi se

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Rulada de legume