O reteta foarte simpla si foarte gustoasa care cu siguranta toti o vor adora , in special cei mai mici. Va spun din propria experienta.
Intr-un vas se amesteca faina impreuna cu 1 lingura de praf de copt.
Separat se amesteca ouale ,laptele si gris pana se obtine un aluat omogen, mai gros decat cel de clatite.
Se amesteca iaurtul cu mustar, sare si piper.
Tavalim crenvurști în faina apoi îi punem în compoziția de ou si apoi in iaurt.
Se pune la incins uleiul intr-o tigaie larga, cu mult ulei si se prajesc crenvustii in aluat pana devin aurii.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii