O reteta foarte simpla si foarte gustoasa care cu siguranta toti o vor adora , in special cei mai mici. Va spun din propria experienta.
Intr-un vas se amesteca faina impreuna cu 1 lingura de praf de copt.
Separat se amesteca ouale ,laptele si gris pana se obtine un aluat omogen, mai gros decat cel de clatite.
Se amesteca iaurtul cu mustar, sare si piper.
Tavalim crenvurști în faina apoi îi punem în compoziția de ou si apoi in iaurt.
Se pune la incins uleiul intr-o tigaie larga, cu mult ulei si se prajesc crenvustii in aluat pana devin aurii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii