autor:

Fara foto

» » Cocktailuri si lichioruri

La Moretto

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
400 ml vin alb aromatizat, o felie de lamaie, o felie de portocala, apa tonica sau minerala

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca cu apa tonica sau minerala vinul alb aromatizat si se serveste cu feliile de lamaie si ortocala.
Daca ti-a placut reteta noastra "La Moretto" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Cocktail aromat pt zile fierbinti

Cocktail aromat pt zile fierbinti

Pentru fiecare pahar am folosit cate un cub galben, unu rosu, cate una lingura de sirop de menta

7 voturi    7 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Caipiroska cu mure

Caipiroska cu mure

Spalati bine ingredientele Taiati lime-ul in cubulete Puneti cubuletele de la jumatate de lime

2 voturi    0 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

1 vot

Ingrediente

  • 400 ml vin alb aromatizat
  • o felie de lamaie
  • o felie de portocala
  • apa tonica sau minerala

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Capsunata