Se preincalzeste cuptorul la 175 de grade
Se bat galbenusurile cu zaharul si cel vanilat pana devin galbui, aproape albe.
Se da usor prin sita faina deasupra albusurilor, fara sa se amestece.
Se bat albusurile cu restul de zahar si zeama de lamaie
Se ia cate o treime din compozitia de albus si se incorporeaza in galbenusuri si faina, amestecand usor, de jos in sus, pentru a evita lasarea compozitiei
Se tapeteaza o tava cu foaie pergament.
Se pune compozitia in punga de spritat si se deseneaza biscuiti lungi de 7.5 cm si lati de 1.5 cm, cu 2.5 cm spatiu intre ei.
Se pudreaza cu zahar pudra.
Se dau la cuptor pentru 8-10 minute, pana se coc,dar raman cu textura de buretel. Ideea este sa ramana moi, insa coapte inauntru
Se servesc, simple sau in combinatii sant bune pentru tiramisu

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii