autor:

Fara foto

» » Aperitive

Lalele umplute cu crema de branza

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2013

Ingrediente
6 oua, 1 sfecla rosie fiarta, 300 gr branza de vaci, 4 linguri smantana, 1 lingurita unt, 1 catel de ustuoi, 4 fire marar verde, 1 ceapa verde cu 6 cozi, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste.
Cand sunt fierte le trecem pe sub jetul de apa si le curatam de coaja.
Intr-o cratita punem la fiert putina apa si sfecla taiata bucatele.
Cand da in clocot, dam focul la mic si punem ouale acolo si le lasam pana prin o culoare usor rozalie, apoi le scoatem cu o paleta si le lasam sa se raceasca.
Intr-un bol punem branza facuta bucatele.
Adaugam untul, smantana si frecam cu o furculita pana devine pasta.
Curatam usturoiul si il pisam, iar mararul verde il spalam si il tocam marunt.
Incorporam si acestea in crema de branza, apoi dam gust cu sare si piper.
Cand ouale s-au racorit, le taiem in doua pe lungime, scoatem galbenusurile si le umplem cu crema de branza.
Spalam ceapa verde, o asezam pe un platou si punem cate un ou in varul fiecarei cozi.
Dam la rece apoi servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lalele umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Se spala cu grija florile si se lasa sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Intre timp, se

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Foietaj cu rosii si branza

Foietaj cu rosii si branza

Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se

5 voturi    5 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 07 iulie 2013

    Multumesc mult!

  • Fara foto

    Olaru Antonio , 31 mai 2013

    TARE IDEEA

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 sfecla rosie fiarta
  • 300 gr branza de vaci
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita unt
  • 1 catel de ustuoi
  • 4 fire marar verde
  • 1 ceapa verde cu 6 cozi
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Fara foto

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc mult!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
PÂINE GUSTOASĂ SI LICHII CU BRÂNZĂ