Mixam ouale cu zahar si zaharul vanilat timp de 2 minute,adaugam untul topit caldut si la urma cernem faina amestecata cu praful de copt.Punem in tava dreptunghiulara de 33x22 cm,unsa cu unt si tapetata cu faina si dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pt 30 de minute.(preferabil sa facem pandispanul cu o zi inainte).
Ciocolata rupta bucati o topim,turnam laptele fierbinte si amestecam pana la omogenizare.
Taiem pandispanul in bucati egale(24),apoi fiecare bucata o taiem la jumatate pe orizontala,punem in mijloc putina dulceata(eu am pus de visine),trecem prin glazura de ciocolata cu ajutorul unei furculite si apoi prin cocos,acoperind bine toate laturile.Lasam la racit pe un gratar sau pe o farfurie acoperita cu hartie de copt si le conservam in frigider.
Pofta buna si Sarbatori Fericite tuturor!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii